Efficiency Management

Coaching by Ivana gelooft erin dat een organisatie successen boekt vanaf het moment dat de interne bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk is ingedeeld. Het doel van efficiency management is om jouw organisatie zo efficiënt mogelijk in te delen, met zo min mogelijk verspilling van tijd, middelen, geld, mankracht en grondstoffen. We gaan samen aan de slag om deze methode van bedrijfsvoering toe te passen op uw bedrijf. Tijdens dit proces onderzoeken we hoe de efficiency verhoogd kan worden. Wij gaan met u kijken welke coaching module uw efficiency verhoogt met behulp van de door ons speciaal ontwikkelde formule. Efficiency Management bestaat uit vier onderdelen:

  • Coaching
  • Probleemanalyse
  • Verhoging efficiency
  • Duurzame bedrijfsvoering

Coaching by Ivana brengt de problemen die zich in uw bedrijf voordoen in kaart. Zo nemen we bijvoorbeeld de productie onder de loep of worden medewerkers op andere posities geplaatst om hun talent optimaal te benutten. We gaan efficiënt op zoek naar een doeltreffende oplossing. Aanvullend op het efficiency programma bieden wij coaching aan, coaching is een effectief middel dat helpt in dit proces.

Maak optimaal gebruik van uw mensen, middelen én financiën. Met coaching behaalt u binnen korte tijd concrete resultaten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Wilt u ook efficiënt werken?

Er verdampt onnodig veel geld zonder dat men zich realiseert om hoeveel geld het gaat. Tijdgebrek is veelal de oorzaak om eens kritisch naar het interne organisatie proces te kijken. Hierdoor laat men veel geld liggen, terwijl er letterlijk winst uit je eigen onderneming valt te halen. Haal zoveel mogelijk uit uw bedrijf door te investeren in de ontwikkeling van duurzame bedrijfsprocessen. Wilt u optimaal rendement halen uit uw tijd en geld? Neem dan contact op met ons, wij helpen u graag!