Zakenvrouw

Ivana de Haan, zakenvrouw in hart en nieren en ruim twintig jaar zelfstandig ondernemer. Na het behalen van haar MBO-diploma, Social Juridisch Medewerker behaalde ze haar HBO-diploma, Personeel & Arbeid. Recent behaalde ze ook nog haar NLP Practitioner diploma.

Ze begon haar eerste onderneming tijdens haar afstudeerjaar. Als een van de weinige vrouwen heeft ze naast een metaalfabriek dat onderdelen maakte voor de zuivel- en scheepsvaartindustrie, ook een uitzendonderneming voor technisch personeel geëxploiteerd.

Play Video

Prins Albert II en Prinses Charlène

Ivana besloot een carrièreswitch te maken. Van de zakelijke dienstverlening, naar de wereld van de fashion. Ze wilde graag iets met haar creatieve kant doen waardoor ze besloten heeft een eigen exclusieve tassenlabel onder de naam IVANA op de markt te brengen.

Haar merk bleef niet ongemerkt en won inmiddels twee awards. Voor de koninklijke familie in Monaco heeft ze een exclusieve tas met bijpassende stropdassen ontworpen. Haar collectie is te zien op www.luxurybyivana.com.

Duurzame bedrijfsvoering

Ivana heeft zich als veelzijdige zakenvrouw meer dan eens bewezen en als echte onderneemster stroom het bloed waar het niet gaan kan. CoachingByIvana is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Door haar rol als intermediair, expertise én vakmanschap heeft ze het inzicht gekregen dat het hoogst haalbare rendement van duurzame bedrijfsvoering gerealiseerd kan worden door de toepassing van een aantal elementen die samen onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar.

Ivana heeft om die reden een geheel eigen en unieke formule ontwikkelt EFFICIENCY MANAGEMENT in combinatie met coaching en de ID-Scan.

Luister & volg

DE POCAST
BACKSTAGEBYIVANA

Op Spotify