Start-up coaching

Kunt u niet wachten om als startende ondernemer aan de slag te gaan? Of bent u juist klaar voor de volgende stap en op zoek naar groeimogelijkheden? Dan biedt Coaching by Ivana handvatten om u hierbij te helpen. Ook wanneer uw onderneming momenteel in zwaar weer verkeert, of failliet dreigt te gaan of als u wellicht geen idee heeft welke basisbeginselen voor het voeren van boekhouding van belang zijn helpt Coaching by Ivana u graag door middel van coaching. 

Mijn bedrijf modules

Speciaal voor startende ondernemers is er een start-up coaching programma ontwikkeld: ‘MIJN BEDRIJF’. Bij dit programma worden handvatten geboden en wordt het ondernemerschap uitgebreid behandeld. Voor het volgen van deze modules maakt het niet uit in welke branche uw onderneming actief is. Binnen het programma ‘MIJN BEDRIJF’ Bedrijf heeft u keuze uit de volgende modules:

Boek een afspraak

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Start-ups

Een onderneming starten? Dat is een hele onderneming! Hoe start je dat? Waar begin het? Waar kun je terecht voor informatie en welke informatie heb ik nodig? Heb ik startkapitaal nodig? Hoeveel? Hoe kom ik eigenlijk aan een financiering? Enz. Kortom een wirwar van allerlei zaken die de revue passeren waarvan je in het begin geen idee hebt waar het over gaat. Geen nood. Start-up coaching is de oplossing. We helpen u goed van start te gaan! Want er is geen succes, zonder een goed begin.

ondernemerschap

Ondernemen is ondernemend, fascinerend, uitdagend, boeiend, spannend en niet zonder risico’s. Maar gelukkig laten we ons niet zo snel weerhouden van de risico’s en gaan we toch voor het waarmaken van onze droom. Een terechte keuze vinden wij! Maar waar is succes nu van afhankelijk. Is het louter een kwestie van geluk? Kun je geluk afdwingen of zijn er ook andere factoren die bijdragen aan het succes of juist het succes verhinderen?

Business-troubles

Het kan gebeuren dat u niet kunt overzien waardoor u in deze situatie terecht gekomen bent. U weet even niet of u zichzelf uit de storm kunt redden. U kunt echter ook in een storm van succes terechtkomen en dat kan u zomaar overkomen. Bent u daarop voorbereid. Kunt u het succes van uw onderneming wel opvangen en hoe schakelt u dan om? Troubles ontstaan nu éénmaal niet alleen door negatieve factoren maar ook door het tegenovergestelde. 

Business-administratie

Het is algemeen bekend dat het voeren en bijhouden van een administratie niet tot de meest populaire werkzaamheden behoort en geen eerste prioriteit heeft.  Zeker als er achterstanden zijn en er deadlines gehaald moeten worden omdat het bijvoorbeeld weer tijd is om de aangiften in te dienen. De meeste ondernemers vinden dat die tijd ten koste gaat van datgene wat juist geld zou moeten opleveren. Toch is het zo dat een goede en overzichtelijke administratie ook geld en tijd oplevert.

start-up Coaching modules

Op zoek naar de juiste module voor u? Geen probleem! Wij vinden de module die bij u past. Het is ook mogelijk om een module op maat te volgen. Hierbij maken wij samen met u een inventarisatie van uw wensen en verwachtingen van de bedrijfscoach en nemen we samen uw doelstellingen door. Het coachingstraject is hierbij gepersonaliseerd naar uw wensen en behoeften.

Start-ups

Inhoud: Via deze coaching module maken we u wegwijs in de wirwar aan informatie die er is voor start-ups. We kijken welke basisbeginselen echt voor u van belang zijn. Waar u op moet letten. Wat u moet doen om goed van start te gaan, maar ook hoe u uw onderneming op koers houdt voor de toekomst.

Voor wie? Iedereen die van plan is een onderneming te starten of (recent) een onderneming gestart is. De coaching kan 1-op-1 gegeven worden of in groepsverband.

Ondernemerschap

Inhoud: In deze coaching kijken we naar de persoonlijke aspecten, zoals mindset, zelfreflectie, mogelijke valkuilen, maar ook naar de wijze waarop het bedrijf georganiseerd is en de mogelijke verbeterpunten die aangebracht kunnen worden zodat doelen (wel) gerealiseerd kunnen worden.
Voor wie? Deze coaching is geschikt voor (recent gestarte) ondernemers ongeacht de soort onderneming of ondernemingsvorm. Iedereen die graag 1-op-1 gecoacht wil worden.

Business-troubles

Inhoud: In dit traject kijken we naar de huidige situatie van uw business, onderzoeken we de oorzaken, de financiële situatie en komen we met mogelijke oplossingen om uw problemen aan te pakken.
Voor wie? Deze coaching is geschikt voor (recent gestarte) ondernemers ongeacht de soort onderneming of ondernemingsvorm. Iedereen die graag 1-op-1 gecoacht wil worden.

Administratie

Inhoud: Het aanleren van de basisbeginselen van een administratie. Hoe daardoor tijd en geld te besparen. Hoe de administratie simpel bijgehouden kan worden en welke oplossingen er zijn zodat u tijd overhoudt en geld bespaart.
Voor wie? Deze coaching is geschikt voor (recent gestarte) ondernemers ongeacht de soort onderneming of ondernemingsvorm. De coaching kan voor individuen of in groepsverband gegeven worden.

Coaching kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld online. Dit kan één op één of in groepsverband. Om de kwaliteit van het coachingstraject te garanderen stellen wij een maximum van vier personen per sessie wanneer coaching online plaatsvindt. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een in-company traject. Binnen dit traject begeleidt één van onze coaches binnen uw bedrijf een groep collega’s. Dit kan in grote of kleine groepen.

Start-up coaching pakketten

Ivana pakket rood - Start-up coaching - business coaching

Pakket rood

€250,-

Excl. BTW

Ivana pakket oranje - Start-up coaching - business coaching

Pakket oranje

€625,-

Excl. BTW

Ivana pakket geel - Start-up coaching - business coaching

Pakket geel

€1000,-

Excl. BTW

CoachingByIvana is vanaf heden iedere zondag van 12.00 – 13.00 uur te horen op Radio121 en DAB+. Onder leiding van Michael Bakker, Niels Goudriaan en Eddie Willemsen praat ik over business coaching, efficiency management, ondernemerschap, succes, maar ook de keerzijde van de medaille.

Wil jij samen met mij inspirerende ondernemersverhalen delen met onze luisteraars, mail naar:
welcome@coachingbyivana.com

Volg ons op Linkedin

Luister elke zondag tussen 12:00u en 13:00u naar ons item op Radio121. Aflevering gemist?