Coaching voor bedrijven en Start-ups

Kunt u niet wachten om als startende ondernemer aan de slag te gaan? Of bent u juist klaar voor de volgende stap en op zoek naar groeimogelijkheden? Dan biedt Coaching by Ivana handvatten om u hierbij te helpen. Ook wanneer uw onderneming momenteel in zwaar weer verkeert, of failliet dreigt te gaan of als u wellicht geen idee heeft welke basisbeginselen voor het voeren van boekhouding van belang zijn helpt Coaching by Ivana u graag door middel van coaching. 

Mijn bedrijf modules

Speciaal voor ondernemers is er een programma ontwikkeld: ‘MIJN BEDRIJF’. Bij dit programma worden handvatten geboden en wordt het ondernemerschap uitgebreid behandeld. Voor het volgen van deze modules maakt het niet uit in welke branche uw onderneming actief is. Binnen het programma ‘MIJN BEDRIJF’ Bedrijf heeft u keuze uit de volgende modules:

Maak een afspraak

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Start-ups

Een onderneming starten? Dat is een hele onderneming! Hoe start je dat? Waar begin het? Waar kun je terecht voor informatie en welke informatie heb ik nodig? Heb ik startkapitaal nodig? Hoeveel? Hoe kom ik eigenlijk aan een financiering? Enz. Kortom een wirwar van allerlei zaken die de revue passeren waarvan je in het begin geen idee hebt waar het over gaat. Geen nood. Hier is de oplossing. We helpen u goed van start te gaan! Want er is geen succes, zonder een goed begin.

ondernemerschap

Ondernemen is ondernemend, fascinerend, uitdagend, boeiend, spannend en niet zonder risico’s. Maar gelukkig laten we ons niet zo snel weerhouden van de risico’s en gaan we toch voor het waarmaken van onze droom. Een terechte keuze vinden wij! Maar waar is succes nu van afhankelijk. Is het louter een kwestie van geluk? Kun je geluk afdwingen of zijn er ook andere factoren die bijdragen aan het succes of juist het succes verhinderen?

Business-troubles

Het kan gebeuren dat u niet kunt overzien waardoor u in deze situatie terecht gekomen bent. U weet even niet of u zichzelf uit de storm kunt redden. U kunt echter ook in een storm van succes terechtkomen en dat kan u zomaar overkomen. Bent u daarop voorbereid. Kunt u het succes van uw onderneming wel opvangen en hoe schakelt u dan om? Troubles ontstaan nu éénmaal niet alleen door negatieve factoren maar ook door het tegenovergestelde. En wat nu? Tijdig signaleren is van levensbelang. Niet wachten tot het te laat is. Want te laat is dan ook echt, te laat.

Business-administratie

Het is algemeen bekend dat het voeren en bijhouden van een administratie niet tot de meest populaire werkzaamheden behoort en geen eerste prioriteit heeft. Het is niet het leukste werk en het kost ook nog eens veel tijd. Zeker als er achterstanden zijn en er deadlines gehaald moeten worden omdat het bijvoorbeeld weer tijd is om de aangiften in te dienen. De meeste ondernemers vinden dat die tijd ten koste gaat van datgene wat juist geld zou moeten opleveren. Toch is het zo dat een goede en overzichtelijke administratie ook geld en tijd oplevert.

Coaching modules

Op zoek naar de juiste module voor u? Geen probleem! Wij vinden de module die bij u past. Het is ook mogelijk om een module op maat te volgen. Hierbij maken wij samen met u een inventarisatie van uw wensen en verwachtingen van de bedrijfscoach en nemen we samen uw doelstellingen door. Het coachingstraject is hierbij gepersonaliseerd naar uw wensen en behoeften.

Start-ups

Inhoud: We maken u wegwijs in de wirwar aan informatie die er is, welke basisbeginselen echt van belang zijn. Waar u op moet letten. Wat u moet doen om goed van start te gaan, maar ook hoe u uw onderneming op koers houdt.

Voor wie? Iedereen die van plan is een onderneming te starten of (recent) een onderneming gestart is. De coaching kan 1-op-1 gegeven worden of in groepsverband.

Ondernemerschap

Inhoud: In deze coaching kijken we naar de persoonlijke aspecten, zoals mindset, zelfreflectie, mogelijke valkuilen, maar ook naar de wijze waarop het bedrijf georganiseerd is en de mogelijke verbeterpunten die aangebracht kunnen worden zodat doelen (wel) gerealiseerd kunnen worden.
Voor wie? Deze coaching is geschikt voor (recent gestarte) ondernemers ongeacht de soort onderneming of ondernemingsvorm. Iedereen die graag 1-op-1 gecoacht wil worden.

Business-troubles

Inhoud: In dit traject kijken we naar de huidige situatie, onderzoeken we de oorzaken, de financiële situatie en de mogelijke oplossingen.
Voor wie? Deze coaching is geschikt voor (recent gestarte) ondernemers ongeacht de soort onderneming of ondernemingsvorm. Iedereen die graag 1-op-1 gecoacht wil worden.

Administratie

Inhoud: Het aanleren van de basisbeginselen van een administratie. Hoe daardoor tijd en geld te besparen. Hoe de administratie simpel bijgehouden kan worden en welke oplossingen er zijn zodat u tijd overhoudt en geld bespaart.
Voor wie? Deze coaching is geschikt voor (recent gestarte) ondernemers ongeacht de soort onderneming of ondernemingsvorm. De coaching kan voor individuen of in groepsverband gegeven worden.

Coaching kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld online. Dit kan één op één of in groepsverband. Om de kwaliteit van het coachingstraject te garanderen stellen wij een maximum van vier personen per sessie wanneer coaching online plaatsvindt. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een in-company traject. Binnen dit traject begeleidt één van onze coaches binnen uw bedrijf een groep collega’s. Dit kan in grote of kleine groepen.

Gratis advieslijn

Heeft u specifieke vragen? Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen via de advieslijn.
Wij zullen u telefonisch advies geven en u helpen bij de problemen waar u tegenaan loopt.