Waarom kiezen voor ons?

We leven in een bijzondere tijd. Niet alleen een tijd van transitie waarin allerlei systemen aan verschuiving onderhevig zijn, maar ook de ontwikkeling van de mens in relatie tot onze aarde. Waarbij aandacht voor duurzaamheid de grondslag is. De coaching-branche groeit, ook in haar ontwikkeling. Efficiency Management is daar het resultaat van.

De huidige ontwikkelingen vragen om een andere aanpak voor groei naar een hoger niveau van bewustzijn en waarbij duurzaamheid de ondertoon voert.

De 6 redenen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Als klant staat u centraal en daar doen we alles voor. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.
We kijken niet naar het gevolg, maar onderzoeken de oorzaak. We coachen niet op wat wenselijk is, maar wat nodig en haalbaar is.
Wij stoppen niet waar het eindigt. U mag op ons rekenen 24/7.
Ons team bestaat uit experts met een bewezen staat van dienst op het gebied van coaching, efficiency, organisatie & advies, subsidie, juridische en fiscale vraagstukken.
Wij doneren jaarlijks 5% aan een gerenommeerd en erkend goed doel. Wij vinden dat iedereen het recht heeft op een goede toekomst en dragen zelf ook een steentje bij.
Onze samenwerkingspartner kan u geheel vrijblijvend informeren over de verschillende soorten subsidies die er zijn. In de praktijk blijkt dat er regelingen zijn waarvan niet iedereen op de hoogte is. Een subsidie check wordt geheel vrijblijvend voor u verzorgd.

“Efficiency & coaching. De combinatie maakt het verschil. Als expertise organisatie hebben wij expliciet voor deze combinatie gekozen omdat coaching de efficiency verhoogt. Personeel en organisatie zijn samen onlosmakelijk met elkaar verbonden.”

Volg ons op Linkedin

Luister & volg

DE POCAST
BACKSTAGEBYIVANA

Op Spotify