WAAROM WIJ

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd van transitie waarin allerlei systemen aan verschuiving onderhevig zijn én met aandacht voor duurzaamheid. De coaching-branche groeit, ook in haar ontwikkeling. Efficiency Management is daar het resultaat van. De huidige ontwikkelingen vragen om een andere aanpak voor groei naar een hoger niveau waarbij duurzaamheid de ondertoon voert.

Efficiency & coaching. Het is de combinatie die het verschil maakt. Als expertise organisatie hebben wij expliciet voor deze combinatie gekozen omdat coaching de efficiency verhoogt. Personeel & organisatie zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

 

WAT MAAKT ONS UW PARTNER!

1. WIJ HOREN NIET. WIJ LUISTEREN

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Als klant staat u centraal en daar doen we alles voor. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

2. EEN TOTAALPAKKET VOOR U

We kijken niet naar het gevolg, maar onderzoeken de oorzaak. We coachen niet op wat wenselijk is, maar wat nodig en haalbaar is.

3. UITSTEKENDE SERVICE

Wij stoppen niet waar het eindigt. U mag op ons rekenen 24/7.

4. EEN TEAM VAN DE BESTE EXPERTS

Ons team bestaat uit experts met een bewezen staat van dienst op het gebied van coaching, efficiency, organisatie & advies, subsidie, juridische en fiscale vraagstukken.

5. HET GOEDE DOEL

Wij doneren jaarlijks 5% aan een gerenommeerd en erkend goed doel. Wij vinden dat iedereen het recht heeft op een goede toekomst en dragen zelf ook een steentje bij.

6. GRATIS SUBSIDIE CHECK

Onze samenwerkingspartner kan u geheel vrijblijvend informeren over de verschillende soorten subsidies die er zijn. In de praktijk blijkt dat er regelingen zijn waarvan niet iedereen op de hoogte is. Een subsidie check wordt geheel vrijblijvend voor u verzorgd.

7. LIDMAATSCHAP NOBCO & GLOBAL CODE OF ETHICS

NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches. Wij werken volgens de IEC (Internationale Ethische Code) inzake integriteit, professionaliteit, excellent handelen, verantwoordelijk - en vertrouwelijkheid.


KORTOM, OVERTUIG UZELF. 

HET KOST U IN HET ERGSTE GEVAL EEN KOPJE KOFFIE!


DONATIES AAN VOEDSELBANKEN NEDERLAND

Coaching By Ivana vindt het onvoorstelbaar dat in de tijd waarin we leven nog steeds ‘’honger’’ is. Voeding is een onmisbare basisbehoefte en wij vinden dat iedereen recht heeft op gezonde voeding. Voedselbanken Nederland voorziet in de behoefte aan goede voeding, door in samenwerking met bedrijven en particulieren voedingsmiddelen beschikbaar te stellen. Coaching by Ivana draagt, om die reden, Voedselbanken Nederland een warm hart toe en zijn we een sponsorovereenkomst met de Landelijke Voedselbank aangegaan. We doneren 5% van onze winst. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de voorziening van eten en drinken voor gezinnen die het nodig hebben. 

The best way to live, is when you give