EVEN VOORSTELLEN

Ivana de Haan, ondernemer in hart en nieren. Ruim twintig jaar zelfstandig. Studeerde HBO-Personeel & Arbeid en begon haar eerste onderneming tijdens haar afstudeerjaar. Als een van de weinige vrouwen heeft ze naast een metaalfabriek dat onderdelen maakte voor de zuivel- en scheepsvaartindustrie, ook een uitzendonderneming voor technisch personeel geëxploiteerd.

De onderneming was voornamelijk actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Een enkele keer in het westen des lands of buiten de grens van Nederland. De vakkrachten waren zeer uiteenlopend inzetbaar, van scheepsbouw tot (mechanisch) onderhoud, constructie en leidingbouw.

Ivana heeft besloten een carrièreswitch te maken. Van de zakelijke dienstverlening, een typisch mannen-vak, naar de wereld van de fashion. Ze wilde graag iets met haar creatieve kant doen waardoor ze besloten heeft een eigen label onder de naam IVANA op de markt te brengen.

Een exclusieve handtassen- en stropdassen lijn. Haar merk won twee awards en ze heeft voor de koninklijke familie in Monaco een exclusieve tas met bijpassende stropdassen ontworpen. Haar collectie is te zien op www.luxurybyivana.com.

Door de jarenlange ervaring heeft Ivana zich als expert bewezen en als echte onderneemster stroom het bloed waar het niet gaan kan. CoachingByIvana is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Door haar rol als intermediair, haar expertise én vakmanschap heeft ze het inzicht gekregen dat vele bedrijven onnodig veel geld laten liggen terwijl dat helemaal niet nodig is. Door slimmer én duurzaam (samen) te werken wordt efficiëncy bereikt. Ivana heeft om die reden een geheel eigen en unieke formule ontwikkelt EFFICIENCY MANAGEMENT in combinatie met coaching.

Naast deze dienst is er een adviesdienst voor het MKB & ZZP en coaching voor consumenten.

“Wij weten hoe het beter kan, omdat we weten, hoe het niet moet”

Luister elke zondag tussen 12:00u en 13:00u naar ons item op Radio121. Aflevering gemist?