people    –     planet    –    Profit

IN 3 STAPPEN NAAR DUURZAME BEDRIJFSVOERING

Duurzame bedrijfsvoering is een ontwikkeling dat gericht is op balans. Een harmonieus evenwicht tussen mens, planeet/milieu & opbrengst/winst.

ID-SCAN

Een 0-meting en 360 graden analysetool vanuit 3 perspectieven. Eigenaar, directie, management, medewerkers en externe relaties. De ID-Scan is gebaseerd op de methodiek van het baanbrekende werk van o.a. Simon Sinek. De 12 archetypes van Carl Jung en de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.
De ID-Scan geeft inzicht in je bedrijfsidentiteit. Het helpt om o.a. de identiteit van je bedrijf te doorgronden. Duurzaamheid-strategieën en beleidsvorming van uw organisatie in kaart te krijgen. Hoe men op dit moment denkt over omgaan met duurzaamheid. Je ontdekt welke duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN het beste aansluiten.

EFFICIENCY MANAGEMENT

Het doel? Zo min mogelijk verspilling en een zo hoog mogelijk rendement. De formule is speciaal ontwikkeld voor organisaties & instellingen en kan overal toegepast worden zoals o.a. bij overheidsinstanties, detailhandel, zorg, financiële instellingen, horeca, productie, techniek, onderwijs, ict enz.
De uitkomsten uit de ID-SCAN nemen we mee in dit proces. We onderzoeken hoe we de efficiency kunnen verhogen. Achterhalen desgewenst de oorzaken van problemen. Indien noodzakelijk onderzoeken we ook of we de efficiency kunnen verhogen door toepassing van coaching.

COACHING

Als aanvulling op Efficiency Management zijn er coaching modules ontwikkeld. Efficiency bewustzijn, Maatwerk, Management, Leiderschap, Team coaching, Communicatie, Samenwerken, Timemanagement. De inhoud van de modules vindt zijn grondslag in duurzame bedrijfsvoering én bewustwording.
Mens & organisatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De integrale interactie is van invloed op elkaar. Onze overtuiging is dat zonder bewustwording de weg naar een duurzame bedrijfsvoering niet zonder obstakels zal zijn. Coaching kan individueel plaatsvinden of in teamverband. Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden aangezien geen enkele omstandigheid hetzelfde is.

Het team van experts

Ons team van experts beschikt over specifieke kennis & expertise, ieder in zijn eigen vakgebied.
Samen goed voor ruim 200 jaar expertise én dat onder één dak.

Machiel Keet

Ondernemer,
Financieel Therapeut​

Bert Jan van Manen

Ondernemer,
Bedrijfsjurist

Marcel Udinga

Ondernemer,
Business Expert

Willem de Lange

Ondernemer,
Business Expert

Marcel Meiring

Ondernemer,
Accountant

Ivana de Haan

Founder, Efficiency / Business Expert & Coach

Wat kan de ID-Scan voor jouw organisatie betekenen?

Wil jij weten wat de ID-Scan specifiek voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan de ID-Scan aan.

Je ontdekt op een efficiënte en snelle manier hoe jouw organisatie kan bijdragen aan de Global Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Start vandaag nog!

Vraag hier jouw ID-Scan aan!

Onze partners

Iedere zondag op radio121

CoachingByIvana is vanaf heden iedere zondag van 12.00 – 13.00 uur te horen op Radio121 en DAB+. Onder leiding van Niels Goudriaan en Eddie Willemsen praat ik over business coaching, efficiency management, ondernemerschap, succes, maar ook de keerzijde van de medaille.

Wil jij samen met mij inspirerende ondernemersverhalen delen met onze luisteraars, mail naar:
welcome@coachingbyivana.com

Onze missie

Donaties aan goede doelen

Voeding. Een dak boven je hoofd. Een kans op werk en inkomen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er is ontzettend veel armoede. De verdeeldheid is groot. Wij vinden dat ieder levend wezen het recht heeft op de basisbehoeften zoals voeding, een onderkomen en de kans om wat van je leven te maken. Om die reden doneren wij 5% van onze winst aan die doelen die hierin voorzien. Op deze manier dragen wij ons steentje bij. Doe jij ook mee?

Luister & volg

DE POCAST
BACKSTAGEBYIVANA

Op Spotify